Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kommunikation & digital marknadsföringkommunikation i offentlig sektorvarumärke & strategisk kommunikation

Varumärke och digital kommunikation i kommunen

fredag, 26 januari, 2018

KoKo16_1_630x420

ovning_koko16_630x420

Som jag längtar till den 15 mars! Då är det dags för årets kunskapsdag – Attraktiv kommun – för kommunkommunikatörer och alla andra som är intresserade av varumärke, sociala medier och digital kommunikation i kommunal verksamhet.

Vi håller som bäst på att pussla ihop programmet och redan nu kan jag avslöja att det blir en riktigt intressant dag. Förmodligen den bästa kunskapsdag vi haft hittills!

Flens kommun berättar om en oväntad storm på Facebook, Västtrafik delar med sig av erfarenheter kring digital kundtjänst och Strömstads kommun berättar om sitt varumärkesarbete. Arbetsgivarvarumärket är på tapeten, liksom content marketing och mycket annat. Här hittar du hela programmet.

Och så blir det förstås rapportsläpp. Precis som vanligt har vi tittat på kommunernas närvaro på Facebook, men årets rapport innehåller en hel del nyheter (här kan du bläddra i förra rapporten).

Jobbar du i en kommun – t.ex med kommunikation, HR och utveckling – så kan jag verkligen rekommendera Attraktiv kommun. Skicka din mailadress till nyhet@kreafon.se så får du löpande uppdateringar. Glöm inte heller att svara på årets enkät.

Vi ses i mars hoppas jag :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.