Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingdigital kommunikation & digital marknadsföringkommunikation i offentlig sektorsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

”Så syns vi i presumtiva medarbetares digitala flöden.”

tisdag, 6 februari, 2018

freja5_630

Hej Freja!
Du är HR-konsult i Svedala kommun och medverkar på årets kunskapsdag Attraktiv kommun.

Vad jobbar du med till vardags?
– I min roll är det full fart. Just nu är kompetensförsörjningsfrågan högt upp på agendan för våra chefer och jag stöttar dagligen chefer i rekryteringsprocessen och arbetet med kommunen som en attraktiv arbetsgivare. En vanlig dag innehåller både operativa och strategiska frågor och min roll handlar mycket om att våga tänka nytt och testa nya vägar, för att utmana och inspirera.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
-Att synliggöra våra fantastiska verksamheter på många olika sätt! Vi blir bättre och bättre för varje dag och cheferna och medarbetarna börjar inse att ambassadörskapet är avgörande för hur attraktiva vi är som arbetsgivare. Vi har tillsammans blivit modigare och modigare, vi vågar testa nya arbetssätt för att möta framtiden, både för att attrahera nuvarande medarbetare och framtida medarbetare.

Vad kommer du att prata om på kunskapsdagen?
-Hur vi arbetar med att synliggöra kommunen som en attraktiv arbetsgivare i digitala kanaler. Jag kommer berätta om hur vi började och hur vi provat oss fram för att hitta ett sätt närvara i presumtiva medarbetares digitala flöde. Det är viktigt, för istället för att lämna vårt arbetsgivarvarumärke åt slumpen vill vi ta kontroll över vilka värderingar vi signalerar och vad vi som arbetsgivare förknippas med.

Läs mer om Attraktiv kommun här »

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.