Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildninginternkommunikationkommunikation i offentlig sektorvarumärke & strategisk kommunikation

”När man jobbar tillsammans med varumärket blir det lätt att göra rätt.”

måndag, 12 februari, 2018

jenny2

Hej Jenny!
Du är kommunikationsstrateg i Strömstads kommun och medverkar på årets kunskapsdag Attraktiv kommun.

Vad jobbar du med till vardags?
– Ofta är det mycket möten, det kan vara alltifrån att jobba fram en kommunikationsplan till att jobba med mindre event eller hitta nya vägar för rekryteringsannonsering. Och så brukar det handla om att se till att våra övergripande budskap blir synliga i den dagliga leveransen.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
– Variationen och effekten för invånarna! Kommunikation kan göra så stor skillnad för upplevelsen av sin kommun som invånare, men även för besökaren förstås.

Vad kommer du att prata om på kunskapsdagen?
– Varumärkeslöfte som gemensam ledstång. Det är så viktigt att jobba tillsammans för att lyckas nå effekt, och för att förstå hur lätt det kan bli att jobba ”rätt” med varumärkesfrågor i kommunen.

Läs mer om Attraktiv kommun här »

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.