Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildningplatsvarumärke & platsmarknadsföring

Inspiration för platsmarknadsförare, kommunikatörer inom turism med flera

onsdag, 28 mars, 2018

platsmarknadsforing

Idén har funnits i mitt huvud i ett par år, och nu är det dags att göra slag i saken! :)

Så nu planerar vi två fullspäckade inspirationsdagar för marknadsförare och kommunikatörer som arbetar med turism, upplevelser, platsmarknadsföring och destinationsutveckling.

De senaste åren har Kreafon haft massor av företagsinterna utbildningar och workshops på temat turism och upplevelser. På uppdrag av turistorganisationer har jag till exempel utbildat hotell, restauranger och upplevelseföretag i sociala medier. Jag har haft instagramkurser för caféägare, lett workshops i digital marknadsföring för kommuner, regioner och turismföretag – och har upptäckt att det finns en så stor outnyttjad potential.

Det finns ju så mycket att göra! Och det måste inte kräva en jättebudget eller en massa resurser. Detta hoppas jag kunna förmedla på inspirationsdagarna i september, tillsammans med inspirerande föreläsare och skickliga marknadsförare som berättar om hur de arbetar.

Det känns jättespännande att få hälsa välkommen till fina Falkenberg och Halland på denna premiär! :)

Att marknadsföra platser & upplevelser är en kombination av konferens, utbildning och workshop, på temat digital marknadsföring inom det som kan kallas besöksnäring och upplevelseindustri, läs mer här. Foto: Lena Leigert, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.