Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


affärsutveckling & verksamhetsutvecklingarbetsgivarvarumärke & employer brandingkommunikation i offentlig sektorplatsvarumärke & platsmarknadsföringvarumärke & strategisk kommunikation

Nya boken! Kommunen & varumärket

tisdag, 26 juni, 2018

kommunen_varumarket

I september släpps min nya bok Kommunen & varumärket. Den har funnits i mitt huvud under några år, så det ska verkligen bli roligt att se den tryckt och klar! (Boken på fotot är ett provtryck.)

Boken handlar kort och gott om hur kommuner kan använda sig av varumärkesresonemang för att stärka förtroendet och förbättra sin service gentemot invånare, besökare och företag. Tidigare i år släppte Kreafon en rapport på samma tema.

Jag rekommenderar både rapport och bok för politiker, ledare, kommunikatörer och andra tjänstemän inom kommunala verksamheter. Alla kommuner kan inte bli superkommuner, men alla kommuner kan bli bättre på att agera och kommunicera för att stärka varumärket! :)

Jag hoppas att boken blir en inspirationskälla vad gäller både organisationsvarumärket, platsvarumärket och arbetsgivarvarumärket.

Läs mer: Pressmeddelande Kommunen & varumärket – för politiker, ledare och tjänstemän, Rapport Attraktiv kommun 2018.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.