Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingdigital kommunikation & digital marknadsföringKreafon kommunikationsbyrå

Dags att kicka igång hösten!

måndag, 20 augusti, 2018

augusti_2018

Augusti! Dags att återvända efter semestern. För vissa en rivstart, medan andra föredrar en mjukstart. Det kan ju ta ett tag att rota fram alla lösenord i huvudet och försöka minnas vad det var man gjorde innan man packade ihop för sommar…

Och vilken sommar det har varit! Det bådar gott för en energisk start på hösten.

Själv har jag de senaste veckorna börjat bocka av min ”efter semestern-lista” så smått, och sakta men säkert börjar jag komma tillbaka till verkligheten :)

Jag ser fram emot en händelserik höst! I september kommer min nya bok och Kreafon har många intressanta kurser på gång. Att marknadsföra och kommunicera i en digital värld, Content marketing i offentlig sektor och Kundservice i digitala kanaler, för att nämna några. Istället för en renodlad Linkedin-kurs har vi valt att hålla en bredare och enligt oss mer givande kurs, Arbetsgivarvarumärket och rekrytering i sociala medier, som vi håller i både Stockholm och Göteborg. Och precis som vanligt åker vi land och rike runt och håller workshops och utbildningar hos företag och myndigheter. I höst kommer vi bland annat att vara i Jönköping, Växjö och på olika ställen i Västra götaland och Skåne :)

Jag önskar dig en fin start på hösten!

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.