Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


affärsutveckling & verksamhetsutvecklingarbetsgivarvarumärke & employer brandingvarumärke & strategisk kommunikation

Implementera och aktivera varumärke? Hjälp!

torsdag, 6 september, 2018

implementera_varumarke

Varumärkesplattformen är färdig. Men hur gör man sedan? Hur får man allt att hända? Hur omsätter man strategier och ord till agerande och action i vardagen? Hur får man övriga medarbetare att förstå hur viktiga de är för varumärket? För att inte tala om chefer och ledning?

Känner du igen dig i dessa frågor alltför väl? Då är du välkommen till vår erfa-grupp! Vi tror att:

  • Du har några års erfarenhet som till exempel marknadschef, kommunikatör, kommunikationsstrateg, kommunikationschef, HR-chef eller VD.
  • Det finns en varumärkesplattform på företaget eller organisationen där du jobbar och du är involverad i arbetet med att implementera, förankra och aktivera varumärkesplattformen – och vill ha stöd i ditt arbete.

Erfa-gruppen är inte en av Kreafons vanliga kurser. Istället är det en blandning mellan kurs, inspiration, workshop och erfarenhetsutbyte. Vi träffas några gånger per år och träffarna kommer att innehålla till exempel:

  • Processer och metoder för implementeringsarbete
  • Goda exempel (och mindre lyckade)
  • Intern och extern kommunikation för ett starkare varumärke
  • Erfarenhetsutbyte

Låter det intressant? Kontakta info@kreafon eller 031-708 99 25 för mer information och prisuppgifter!

PS. Har ni ingen befintlig varumärkesplattform idag rekommenderar vi i första hand våra varumärkestjänster eller utbildningarna Strategiskt varumärke eller Varumärket i offentlig sektor. Foto: Bildarkiv, Kreafon.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.