Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingkommunikation i offentlig sektorvarumärke & strategisk kommunikation

Tack för varmt välkomnande av nya boken!

onsdag, 26 september, 2018

komm-vm_3

komm-vm_4

Nya boken är här! De senaste veckorna har vi skickat ut den till alla som har förbeställt. Nu finns den även uppe på Bokus och Adlibris. Och i kreafonbutiken, så klart. Kul att se – och jag vill passa på att tacka för ett så varmt välkomnande!

”Tydligt förklarat och många aha-upplevelser. Jag tror vi är på rätt väg!”. Det är alltid lika kul att få uppskattande kommentarer och mail från läsare.

Nu är jag visserligen partisk, men av flera anledningar tycker jag att det är positivt att fler kommuner börjar arbeta mer strategiskt och engagerat kring varumärket. Inte minst vad gäller arbetsgivarvarumärket och kommunen som attraktiv arbetsgivare.

När det kommer till employer branding och arbetsgivarvarumärket kan även myndigheter, landsting och regioner har stor nytta av boken, även om den i första hand vänder sig till kommunpolitiker och tjänstemän inom kommunen.

Nu håller jag tummarna för att ännu fler är nyfikna på och vill läsa boken! Inte minst för att varumärkesutveckling har en positiv effekt för såväl invånare som besökare och företagare.

Här kan du provläsa och beställa boken.

Foto: Bildarkiv, Kreafon.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.