Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Kurser om sociala medier – och allt annat viktigt

torsdag, 8 november, 2018

kurser

Nu i höst och inför 2019 har vi både nya och gamla favoriter på kursprogrammet. Här är ett axplock:

Framgångsrik marknadsföring – så möter du kräsna kunders behov
Sociala medier har tio år på nacken. Så hur ska man tänka nu, när ”det nya” inte är nytt längre? Denna kurs ger dig aktuella strategier, metoder för smarta kanalval och massor av tips för ett attraktivt innehåll. Läs mer»

Att skriva för sociala medier – konsten att skapa engagemang och bemöta kommentarer
Hur skriver man ”rätt”? Och hur svarar man på jobbiga kommentarer? På denna kurs får du praktiska råd och användbara metoder som hjälper dig att utveckla ditt skrivande, oavsett var du befinner dig idag. Teori varvas med skrivövningar och diskussioner. Läs mer»

Digital PR – nya vägar i det digitala bruset
Marknadsföring måste inte bara handla om era egna kanaler. Denna kurs vänder sig till dig som vill nå ut ännu bredare – med hjälp av kanaler som till exempel nyhetsmedia, branschtidningar och influencers (bloggare, instagrammare, youtubers med flera). Läs mer»

Attrahera och annonsera på Facebook & Instagram – så når du fler kunder
Upplever du också att räckvidden har blivit sämre på både Facebook och Instagram? Lugn! Här är kursen som ger dig massor av inspiration och goda råd för att nå ut till fler. Läs mer»

Hela kursprogrammet hittar du här »

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.