Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Hej 2019!

onsdag, 2 januari, 2019

godfortsattning

God fortsättning!

I år fyller Kreafonbloggen 11 år. Tiden går fort när man har roligt. Jag startade bloggen som ett experiment, på den tiden då företag och myndigheter inte tyckte att det var seriöst att använda sociala medier. Det har hänt mycket sedan dess – både i omvärlden och på Kreafon.

Idag är sociala medier självklart i väldigt många sammanhang. (Kanske alltför självklart, så att alltför mycket går på rutin och blir blasé… men det är en annan bloggpost.)

Mycket av det Kreafon gör handlar fortfarande om sociala medier, om än i ett större sammanhang än för tio år sedan, till exempel hur ett företag kan stärka sitt arbetsgivarvarumärke eller förbättra sin kundservice med hjälp av sociala medier, eller digitala kanaler i stort.

Sanningen att säga blev kreafonbloggen lite trött förra året. Bloggposterna blev glesare. Det vill jag förändra under 2019. Framöver blir det ett gott och blandat innehåll, och mer personliga reflektioner – så som det var när jag startade Kreafonbloggen.

Jag ser fram emot ett kul 2019 och det hoppas jag att ni också gör!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.