Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


affärsutveckling & verksamhetsutvecklingdigital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Bli en stjärna på slottet

torsdag, 10 januari, 2019

teleborgs_slott_1

teleborgs_slott_2

När jag såg på säsongens första avsnitt av Stjärnorna på slottet var det lite som att ”komma hem”. Inte för att jag känner mig som en folkkär stjärna, utan för att jag varit på Teleborgs slott med jämna mellanrum de senaste åren. Det är verkligen ett jättecharmigt slott! Ligger i Småland, närmare bestämt i Växjö.

Det är bland annat tack vare utbildningen VD-Kompetens som jag fått chans att tillbringa tid på slottet och njuta av god mat och trevligt sällskap.

Jag är ansvarig kursledare för avsnittet som handlar om varumärke, marknadsföring och kommunikation. Förutom att Teleborgs slott är en fantastisk miljö så är VD-Kompetens en mycket givande utbildning för dig som är vd eller blivande sådan.

Strategi och affärsplanering, ledarskap och strategisk HR, digitalisering och förändringsledning är några exempel på vad som står på schemat. Och så mitt favoritavsnitt förstås – Varumärke, marknadsföring och kommunikation. Nu i vår planerar jag även att få med en del om sociala medier för chefer och ledare.

Förutom inspiration och nya kunskaper vågar jag också utlova intressanta möten och givande diskussioner.

Det finns plats kvar på vårens omgång av vd-utbildningen.Skynda dig så hinner du. Kontakta Improvera och hälsa från mig, så får du säkert ett extra bra pris :) Vi ses på slottet!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.