Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Peppade kursdeltagare på årets första kurs – att skriva för sociala medier

torsdag, 10 januari, 2019

skriva_for_sociala_medier_3

skriva_for_sociala_medier_7

skriva_for_sociala_medier_8

skriva_for_sociala_medier_5

Yes, vilken toppendag! Kursen Att skriva för sociala medier blev en härlig start på året med ett gott gäng från Småland, Skåne och Göteborg. Deltagarna fick med sig en himla massa nyttigheter om skrivknep, tonalitet, jobbiga kommentarer och mycket annat.

Bland annat pratade vi om varför företag (medvetet eller omedvetet) skriver som influencers och varför det oftast inte funkar. Vi klurade över det här med målgrupper och hur viktigt det är att skriva för den som ska läsa (lättare sagt än gjort ibland!).

“Mer humor!”, “vi måste ha ett tydligare syfte” och “otroligt inspirerande!” är några av kursdeltagarnas insikter och kommentarer. Alltid lika kul med peppade och nöjda kursdeltagare! :)

Vill du också bli bättre på att skriva för sociala medier? Ny chans längre fram i vår! »

 

PS. Om ni är flera kommunikatörer och i behov av att lyfta innehållet i era sociala medier så kan ni boka in en skrivarkurs på plats hos er. Vi utbildar hos både företag, myndigheter och andra offentliga verksamheter. Kontakta Kreafon för mer information.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Peppade kursdeltagare på årets första kurs – att skriva för sociala medier”

  1. Tamy säger:

    Otroligt inspirerande läsning som jag tror inte bara motiverar mig utan även många andra.
    Tack för en jättebra blogg :)

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.