Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


affärsutveckling & verksamhetsutvecklingföreläsning, kurs, utbildningvarumärke & strategisk kommunikation

Workation, workshops och utbildningar

måndag, 18 mars, 2019

lena

Hej bloggen! Det var ett tag sedan sist. Jag ber om ursäkt för det :)

Häromdagen lärde jag mig ett nytt ord på det jag gör just nu – workation. En kombo av semester och jobb. För mig har det varit den bästa kombinationen av två världar! Nya miljöer och avkoppling ger nya idéer, vilket i sin tur ger en massa inspiration och lust att göra.

Från andra sidan jordklotet har jag fått en himla massa bra saker gjort. Jag har skrivit mycket. Jag håller på med uppstarten av Baggebetti. Och jag har planerat inför Kreafons öppna utbildningar nu i vår (bland annat om rekrytering i sociala medier och arbetsgivarvarumärket i offentlig sektor).

Jag har även förberett specialbeställda föreläsningar, workshops och utbildningar – en spännande blandning av destinationsutveckling/turism, förändringskommunikation, kommunikativt ledarskap, internkommunikation och strategiskt varumärkesarbete.

Det är inte så spretigt som det kanske låter! Allt handlar direkt eller indirekt om att säga och göra bra saker för att stärka varumärket. Och det mesta jag håller på med har också starka inslag av digital kommunikation :)

Dessutom är det extra roligt att en hel del av utbildningarna är chefsutbildningar, eller ledarskapsutbildningar om man så vill. Att fler företag och organisationer inser nyttan med att satsa på kompetensutveckling inom varumärke och kommunikationbådar gott inför framtiden!

Att stärka en organisations eller ett företags varumärke handlar ju faktiskt till syvende och sist om ledarskap. Kanske skulle man kunna påstå att ett gott ledarskap är en förutsättning för ett starkt varumärke.

Jag ser fram emot en härlig och hektisk vår i Sverige! Först ska jag jobba lite mer härifrån bara ;)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.