Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digitaliseringforskning, undersökning, statistikinternkommunikationkommunikation & ledarskapsociala medier

Den kommunikativa organisationen i en digital värld

måndag, 29 april, 2019

kommunikativa_organisationen

Två av höstens nya utbildningar tar avstamp i resultaten från forskningsprojektet Den kommunikativa organisationen (Institutionen för strategisk kommunikation vid Lunds universitet) och adderar vikten av digital kompetens och kommunikationsförmåga.

Den öppna kursen är Den kommunikativa organisationen i en digital värld är en tvådagarsutbildning och vänder sig till kommunikationschefer, kommunikationsstrateger och kommunikatörer, på ett större företag eller i en offentlig verksamhet.

Kortfattat handlar kursen om hur du, i din yrkesroll, kan bidra till att skapa förutsättningar för en kommunikativ organisation. Stort fokus ligger på hur du kan coacha ledare, chefer och medarbetare vad gäller digital kommunikation. Till exempel motivera och uppmuntra chefer och medarbetare att bli mer aktiva i sociala medier. Allt för att tillsammans stärka företagets/organisationens totala kommunikationsförmåga.

Vi håller kursen både i Stockholm och Göteborg. Läs mer och boka plats här!

Kursen kan även bokas som en företagsintern chefsutbildning. Tyngdpunkten ligger då på kommunikativt ledarskap och att, som ledare, skapa förutsättningar för en kommunikativ organisation i en digital värld. Vi tittar också närmare på hur man som chef kan dra nytta av sociala medier. Varför? För att digitalt kompetenta och kommunikativa organisationer kan vara mer innovativa, proaktiva och snabbfotade.

Kontakta Kreafon på info@kreafon.se eller 031-708 99 25 för mer information och bokning.

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.