Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningmedia & medievanor

Nätmobbning och en tryggare vardag på nätet

måndag, 13 maj, 2019

himmela

stoppa_natmobbningen

trygghetsarbete_skola

God morgon! Med blå himmel och blommande syrener utanför fönstret kan inget gå fel :)

Idag filar vi på det sista inför min föreläsning på stadsbiblioteket i Göteborg imorgon. Om ungas nätvanor, nätmobbning och hur skolor kan arbeta med trygghetsarbete som berör även elevernas digitala vardag.

Många lärare har det hektiskt nu i maj, och därför är det extra fint att se att så många ändå har tagit sig tid. Att förebygga och dämpa nätmobbning är så viktigt! Ser verkligen fram emot att prata om detta.

Här kan du läsa mer om min bok Stoppa nätmobbningen – första hjälpen för skolan.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.