Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


affärsutveckling & verksamhetsutvecklingdigital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyråsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Kommunikationsbyråns dilemma :)

onsdag, 15 maj, 2019

kommunikationsbyra

Många företag och organisationer som behöver bli bättre på kommunikation och marknadsföring söker efter en kommunikationsbyrå.

Det är ganska längesedan som Kreafon var en ”vanlig kommunikationsbyrå”, alltså en sådan som levererar produkter i form av trycksaker, webbplatser, pressmeddelanden eller content till sociala medier.

2001 startade vi som en fullservicebyrå inom marknadsföring och kommunikation. Under flera år arbetade vi med både strategisk och operativ PR. Och de senaste tio åren har vi hjälpt många företag och offentliga verksamheter i sociala medier.

Idag arbetar vi på ett annat sätt. Mycket är som det alltid har varit. Vi är grymma på varumärkesutveckling och digital kommunikation. Och kontoret finns fortfarande i Göteborg. Kunderna över hela Sverige.

Men vi jobbar inte alls som en traditionell kommunikationsbyrå eller pr-byrå längre. Vår ”leverans” kan bestå av kommunikationsstrategier och strategidokument, till exempel en varumärkesplattform. Men merparten av våra leveranser är ”osynliga” och består av ”kunskapsöverföring”, ”attitydförändringar” och ”kompetensutveckling”. Det vi levererar går ofta inte att ta på – men det märks desto mer.

Genom årens lopp har vi bland annat bidragit till att företag X numera har en kundservice i världsklass, att kommunikatörerna på organisationen Y har fått fart på sin content marketing och att företaget Z numera lyckas mycket bättre med sina rekryteringar, tack vare en kompetent rekryteringskommunikation i sociala medier. Vi har också bidragit till att fler chefer och ledningsgrupper numera har ännu bättre koll på digital kommunikation och sociala medier :) Vi har workshoppat, coachat, formulerat strategier och haft företagsutbildningar och föreläsningar. Med mera.

Företag och organisationer som vill stärka varumärket och förbättra sin digitala kommunikation och marknadsföring har mycket att vinna på att kontakta Kreafon. Men vi är ingen kommunikationsbyrå – eller åtminstone ingen vanlig sådan. Ska vi då kalla oss kommunikationsbyrå? Det är frågan :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.