Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingdigital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildningsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Kul kursdag!

fredag, 17 maj, 2019

employer_branding_1

employer_branding_2

varumarkesplattform

I vanlig ordning missade jag att fota under dagens kurs, så här kommer några efter-bilder! När jag föreläser och håller utbildningar är jag väldigt inne i just det och glömmer allt annat… Min personlighet är väl mer av den ”tankspridde professorns” än ”medveten influencer” – på gott och på ont ;)

Hur som helst. Det blev en bra dag! Rubriken för dagen var ”Attraktiv arbetsgivare i offentlig sektor”. Egentligen skulle det behövas en tvådagarskurs om man ska hinna med både strategierna bakom ett arbetsgivarvarumärke, ”employer branding-kommunikation” och att diskutera. Så det blev milt uttryckt en intensiv kursdag!

Höstens employer branding-kurs (Stockholm och Göteborg) är mer fokuserad: ”employer branding-kommunikation” i sociala medier/digitala kanaler.

Då blir det storytelling, content marketing, rekryteringskommunikation, ARUBA-kommunikation och en massa andra spännande saker. Och för den som är intresserad av varumärkesstrategi och hur man får till en varumärkesplattform finns kursen Att skapa en varumärkesplattform. De båda kurserna kan med fördel kombineras :)

Ser redan fram emot hösten!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.