Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikinternkommunikationkommunikation & ledarskapkommunikation i offentlig sektorsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Ny vecka och spaning i sociala medier

måndag, 20 maj, 2019

kommunikativ_organisation_socialamedier

vision_attraktiv_region

Hej ny vecka! Vi håller som bäst på att färdigställa årets rapport med tillhörande spaningar i sociala medier.

Till exempel ser vi på olika sätt ett ökat intresse för Linkedin. Det finns också en hel del som tyder på att både företag och offentliga organisationer har stor utvecklingspotential vad gäller dialog.

För runt tio år sedan, när sociala medier började användas av företag och offentliga verksamheter, pratades det mycket om dialog med kunder och medborgardialog. Sociala medier gav förutsättning till delaktighet på olika sätt. Många företag och offentliga organisationer hade just dialog som främsta syfte bakom sin närvaro i sociala medier. Men hur är det idag?

Vissa forskare menar att vi nu ser en återgång till traditionell envägskommunikation, även i sociala medier. Är det så? Och hur kommer det sig, i så fall?

Många företag och offentliga organisationer är väldigt flitiga i sociala medier – när det kommer till extern kommunikation. Men sociala medier kan ju även användas för internkommunikation. Dessutom är det intressant att koppla detta till kommunikativt ledarskap och medarbetarna som ambassadörer för varumärket.

Detta, och mycket annat, tar vi upp i årets rapport.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.