Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Bakom kulisserna hos en “strategisk kommunikationsbyrå”…

fredag, 24 maj, 2019

webbplats

Kreafons webbplats har fått sig ett lyft. Det var på tiden!

Vi brottas lite med det här med “kommunikationsbyrå“… Vi har länge sagt “strategisk kommunikationsbyrå”, men egentligen tycker jag inte att det är tillräckligt tydligt.

Samtidigt som vi är specialister inom kommunikation och varumärkesutveckling så är vi inte en kommunikationsbyrå i ordets traditionella bemärkelse, längre.

Vi håller många utbildningar, både öppna kurser och företagsutbildningar, men att kalla Kreafon för utbildningsföretag blir inte heller helt rätt. Kommunikationskonsult kanske? Varumärkesbyrå? Varumärkeskonsult? Hm :)

Nu har vi i alla fall klargjort för oss själva vad vi är och gör, och vad vi inte är och ska göra:

  • Kreafon hjälper företag och organisationer att utveckla sin kommunikationsförmåga (medan en vanlig kommunikationsbyrå kommunicerar åt kunden, så att säga).
  • Kreafon skapar inga färdiga produkter, vi skapar goda förutsättningar för att våra uppdragsgivare ska kunna kommunicera och skapa lösningar på egen hand (medan en vanlig kommunikationsbyrå producerar färdiga webbsidor, kampanjer, innehåll till sociala medier med mera).
  • Kreafon jobbar i stort sett alltid tillsammans med kunden – workshoppar, utbildar och coachar – till exempel för att ta fram en varumärkesplattform (medan en vanlig kommunikationsbyrå jobbar mestadels på egen hand och levererar när byrån är klar med dokumentet).

Många av våra kunder finns i Göteborg med omnejd, men vi har också många uppdrag runt om i landet. Med nya webbplatsen hoppas vi att ännu fler som gillar vårt sätt att jobba hittar till “kommunikationsbyrån som inte är en kommunikationsbyrå” :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.