Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingföreläsning, kurs, utbildningkommunikation i offentlig sektorsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Inspiration i kommun och region

måndag, 27 maj, 2019

arbetsgivarvarumarke_offentligsektor

Vilket roligt jobb jag har!

Den senaste veckorna har jag pratat med en massa inspirerande stadsdirektörer, kommunikationschefer, kommunikatörer, forskare med flera. Om sociala medier, arbetsgivarvarumärke, organisationskultur, ledarskap och en massa annat intressant.

Vi slutspurtar som bekant med rapporten och planerar inför kunskapsdagen/konferensen Attraktiv region & kommun i en digital värld.

Tänk vad mycket bra det händer i Sveriges regioner och kommuner. Offentlig sektor är långt ifrån ”grå och trist”, om du nu trodde det ;)

Än kan jag inte avslöja så mycket, men jag kan konstatera att det blir ett riktigt bra program med många intressanta föreläsare på Attraktiv region & kommun 2019. Om allt från employer branding och medarbetarskap till sociala medier (så mycket mer än Facebook) och influencer marketing. Kanske vårt bästa program någonsin. Kul!

Jobbar du med HR och/eller kommunikation i en kommun eller region, så hoppas jag att vi ses på Världskulturmuseet i Göteborg i september!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.