Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråövrigt

Staden växer!

tisdag, 28 maj, 2019

renovering

renovering_2

Det byggs och renoveras ganska mycket i Göteborg ;) Staden växer!

Nuförtiden känns det som att hela min väg till kontoret kantas av byggprojekt av olika slag. Det blir säkert kalasfint när det är klart! Men ibland är det ju lite knöligt…

I Gårda, Norra Gårda och runt Svingeln händer det en himla massa saker! Bland annat kommer det att bli fina höghus. På Fabriksgatan byggs Citygate, Nordens högsta kontorshus. Och även på Norra Ågatan händer det grejer.

Vårt hus ska också få sig ett lyft. Mycket välkommet! Men det är lite knöligt. Än så länge är det bara ”småsaker”. Som att hissarna inte funkar och att vissa entréer är avstängda… Det kommer att bli en del renoveringskaos, året ut. Vissa av våra utbildningar kommer vi att få ha i andra lokaler.

Men fint kommer det att bli! Sedan :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.