Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråövrigt

Hej ny vecka!

måndag, 3 juni, 2019

mandag

Måndag! Någon sa afrikavärme, men i Göteborg är det kallt. Det regnar och åskar… Men inomhus lyser flitens lampa!

Ännu en kort vecka ligger framför oss, men i snabbt tempo går det att få mycket gjort ändå. Vi spurtar med kommunikationsstrategier, kurser och höstplaner. Och rapporten Attraktiv region & kommun är på g :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.