Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingdigital kommunikation & digital marknadsföringdigital kundserviceföreläsning, kurs, utbildningplatsvarumärke & platsmarknadsföringsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Roliga uppdrag!

onsdag, 5 juni, 2019

lena_leigert_3

Ännu en kort vecka. Och inte trodde jag i måndags att det skulle kunna hända så mycket på bara ett par dagar. Hur kul som helst! :)

Som vanligt kan jag inte avslöja detaljer, men höstens uppdrag kommer bland annat att handla om:

Kundservice i digitala kanaler! – Fantastiskt roligt att allt fler ledningsgrupper, företag och organisationer får upp ögonen för detta viktiga område. Under hösten kommer vi att hålla företagsinterna workshops och utbildningar på detta tema.

Bemötande/service! – Lite som ovan, men här menar jag hur varje medarbetare bemöter kunder i sin yrkesroll, oavsett man är projektledare, socionom, anläggare, läkare eller något annat. Varje möte är en chans att stärka varumärket. Medarbetarna är viktiga ambassadörer.

Linkedin! – Här handlar uppdragen bland annat om att tydliggöra syftet med företagets närvaro på Linkedin och fila på linkedin-sidans innehåll. Till hösten håller vi linked-kurser (företagsinterna utbildningar) kopplat till content marketing, arbetsgivarvarumärket med mera. Vi ska också hjälpa till att coacha igång ännu fler medarbetare på Linkedin. Kul!

Varumärket! – Många av höstens uppdrag handlar om detta. Bland annat kommer vi jobba med företag inom B2B som vill stärka varumärket gentemot kunderna, organisation som vill stärka sitt arbetsgivarvarumärke och platsvarumärken som vill stärka upp sin marknadsföring/kommunikation…

Jag ser fram emot en väldigt rolig höst!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.