Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråövrigt

En ny omgivning växer fram

måndag, 10 juni, 2019

norra_agatan10

norra_garda

Här händer det saker!

Det råder ett visst renoveringskaos i och utanför vårt hus just nu. Men fint blir det! De senaste dagarna har fasaden runt huvudentrén fått ett lyft. Fint! Ett stenkast längre bort växer de höga husen.

I övrigt ser vi fram emot en vecka av spännande möten om strategier, arbetsgivarvarumärken och kundservice i sociala medier. Och gläds åt solen!

Ha en fin vecka ni också :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.