Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningPR & kommunikation

Mingel, föreläsning och film

fredag, 14 juni, 2019

showroom

mingel

filmivast_1

showroom_2

forelasning

Dagar i maj och juni går i ett alldeles eget tempo känns det som. Supersnabbt!

Jobb och pågående uppdrag varvas med avslutningar, höstplaneringar, avtackningar och sociala tillställningar av alla de slag. Jättekul – och stundtals lite utmattande. Känner ni igen er? ;)

Häromdagen var jag på trevligt event arrangerat av Sveriges kommunikatörer. Värdar för dagen var Film i Väst och vi höll till i deras showroom på Kungsgatan i Göteborg.

Film i Väst har satt regionen Västra Götaland på kartan vad gäller film. Sannerligen en fascinerande historia! Verkligen kul att höra att de genererar så många arbetstillfällen till regionen. Man måste alltså inte bo i Hollywood för att kunna jobba med Film. Trollhättan, Alingsås och Göteborg går också bra ;)

Dessutom superintressant att få ta del av deras PR-arbete, till exempel i Cannes bland alla superstjärnor. Tack för gott mingel och en trevlig afton!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.