Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Slutspurt

onsdag, 19 juni, 2019

molndal

blommor2

tag

coffice

Häromdagen var det dags för vårens sista jobbtågtur innan semestern.

För mig är juni en månad med väldigt blandade känslor – och sysslor. Mycket jobb (slutspurt och höstplaneringar) och mycket annat (skolavslutningar, kalas med mera).

Visst är det fint med avslutningar – men ibland också vemodigt. Visst är det kul med semester – men på ett sätt längtar jag redan till hösten.

Ser verkligen fram emot höstens föreläsningar, utbildningar och uppdrag! Mycket spännande på gång och ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Skriv en kommentar/fråga

Kommentera gärna! Skriv "anonym" i namnfältet om du vill vara anonym. Din e-post blir inte synlig för andra än bloggens administratörer. Vi förhandsgranskar alla kommentarer, därför kan det ta en stund innan din kommentar blir synlig. Olämpliga kommentarer (kränkningar, spam o.dyl) publiceras inte.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.