Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kundserviceföreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Ännu mera kundservice i digitala kanaler

måndag, 12 augusti, 2019

kurs_kundservice_digitalakanaler

Ännu fler roliga nyheter! Idag blev det klart med ett extrainsatt datum för kundserviceutbildningen som vi håller både i Göteborg och Stockholm nu i höst.

Kursen heter Kundservice i digitala kanaler och på kurssidan hittar du kursinnehåll och aktuella datum. Perfekt för kundtjänstmedarbetare och andra som jobbar med kundkontakt och vill ha praktiska tips och inspiration! Kursen går också att boka som företagsintern utbildning på plats hos er.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.