Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingdigital kommunikation & digital marknadsföringforskning, undersökning, statistikkommunikation i offentlig sektorsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Heja alla kommuner och regioner!

tisdag, 13 augusti, 2019

Ett rykande färskt exemplar av rapporten Attraktiv region & kommun låg och väntade på skrivbordet när jag kom tillbaka från semestern. Härlig känsla! Rapporten är den tjockaste och mest välfyllda hittills. Som vi kämpade med den in i det sista :)

Rapporten är klart läsvärd för alla som jobbar med kommunikation, HR, utveckling och ledning i regioner och kommuner. Rapporten innehåller intressanta intervjuer med kommunikatörer och kommunchefer, matnyttigheter om varumärket, statistik över alla Sveriges regioner och kommuner i sociala medier som YouTube, Facebook och Linkedin – med mera.

Rapporten ingår i entréavgiften för kunskapsdagen Attraktiv region & kommun (konferensdag i september) men kan också köpas separat. Läs mer och beställ i Kreafonbutiken.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.