Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


digital kommunikation & digital marknadsföringföreläsning, kurs, utbildningsociala medier

“Nu äntligen börjar jag förstå sociala medier på riktigt!”

måndag, 2 september, 2019

workshop_socialamedier_marstrand

workshop_socialamedier_4

workshop_socialamedier_1

workshop_socialamedier_etwinning

workshop_socialamedier_3

workshop_socialamedier_2

”Jag har lyssnat på så många som pratar om sociala medier. Det ska alltid verka så stort och överväldigande, och flummigt. Du gjorde det så enkelt och konkret. Nu äntligen börjar jag förstå sociala medier på riktigt! Jag har lärt mig jättemycket idag.”

Ord som värmer! Precis så vill jag att det ska vara. Som föreläsare och workshopledare vill jag göra svårt enkelt – och användbart :)

Häromveckan hade jag äran att få föreläsa för och workshoppa med ett gäng ”skolmänniskor” (lärare och skolutvecklare från olika kommuner). Och inte vilka som helst – de nordiska ambassadörerna för eTwinning.

eTwinning är en gemensam samarbetsyta och digital plattform för skolor i Europa. Tänk vad bra om ännu fler elever i Sverige, och Norden, fick ta del av detta! Det vänder sig både till förskola, grundskola och gymnasium. Är du lärare och nyfiken kan du läsa mer om eTwinning i Sverige här.

Varje år anordnas en konferens för alla ambassadörer i Norden. I år var det Sveriges tur och vi höll till på Marstrand. Bohuslän i augusti är ju alltid trevligt! :)

Min föreläsning och workshop handlade om sociala medier. Närmare bestämt möjligheter till mer spridning, med hjälp av bland annat Facebook och Instagram. Hur kommunicera för att ännu fler huvudmän, skolor och lärare ska få kännedom om och vilja arbeta med eTwinning?

Det blev en riktigt kul dag! Extra roligt att så många kom fram efteråt. Nästan så att jag blir mallig av allt beröm ;)

Ett par kommentarer värmde extra mycket:

”Jättebra! Så många hos oss som skulle behöva höra detta!”

”Du la det på precis rätt nivå och jättebra med alla övningar. Det här har verkligen fått oss att tänka till. Tack!”

Stort tack till alla engagerade deltagare och proffsiga arrangörer!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.