Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingplatsvarumärke & platsmarknadsföringsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Attraktiv region och kommun – kunskapsdag

fredag, 13 september, 2019

kunskapsdag_5

kunskapsdag_1

kunskapsdag_2

kunskapsdag_3

Vilken bra dag! Idag höll vi den årliga kunskapsdagen, Attraktiv region & kommun 2019. Och det blev en toppendag!

Jag är omåttligt glad, stolt och inspirerad! (och helt utschasad, men på ett bra sätt ;)

För sex år sedan gjorde vi Kreafons första rapport. Då handlade den specifikt om kommuners närvaro på Facebook. Förra året bestämde vi oss för att bredda det hela, och kombinerade sociala medier och digital kommunikation med varumärkesfrågor. Och i år breddade vi och inkluderade både kommuner och regioner.

Med utgångspunkt i rapporten har vi de senaste åren arrangerat en kunskapsdag (konferens), och det blir bara roligare för varje år :)

Jag är både stolt och tacksam över årets talare, och vill samtidigt säga ett stort tack till alla deltagare. Tack! Vi ses nästa år! :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.