Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Nytt kontor!

torsdag, 2 april, 2020

kreafon_kontor

kreafon_balkong

Vi har flyttat! Från och med april finns vi på Flöjelbergsgatan 20 B i Mölndal. På grund av corona-läget kan vi inte bjuda in till inflyttningsfest just nu, men självklart är ni välkomna längre fram :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.