Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


kommunikation i offentlig sektorövrigt

Corona, covid-19 och kommunikation

fredag, 3 april, 2020

corona_kommunikation

Det blir en massa nya situationer och utmaningar på alla håll och kanter i samband med covid-19 och corona.

Som den kommunikationsnörd jag är kan jag, trots alla utmaningar just nu, inte låta bli att hoppas på att rådande situation har fått ännu fler att förstå vad kommunikation ÄR och vad kommunikatörer GÖR. Och inse hur viktigt det är med kompetent kommunikation.

I december skrev jag att kommunikatörer behövs mer än någonsin och jag står fast vid det, mer än någonsin.

Och! Jag hoppas att fler (både politiker och beslutsfattare, men också ”vanliga människor”) inser vikten av kommunikatörer och kommunikation efter allt som hänt de senaste veckorna.

Jag är grymt imponerad över det jobb som kommunikatörer på både statliga organisationer, kommuner och företag har gjort de senaste veckorna. Heja er!

Yrkesskadad som jag är – trots all turbulens överallt just nu – så blir jag glad över att även Anders Tegnell uppmärksammar vikten och behovet av rätt slags kommunikation i rätt tid.

Jag är övertygad om att det vi upplever nu kan leda fram till något gott längre fram. Jag tror att vi kan lära oss massor av det som händer just nu.

Foto: Skärmdump SVT

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.