Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningkommunikation i offentlig sektorsociala medier

Årets rapport – Kommuner och regioner i sociala medier

måndag, 12 oktober, 2020

Kreafons rapport innehåller som vanligt statistik kring kommuners och regioners sidor och kanaler på sociala medier som Facebook, Linkedin och YouTube. Dessutom har vi följt kommunikationen kring Corona från mars och framåt.

Årets rapport blir digital och släpps i november i samband med vår onlineträff för kommunikatörer i kommuner och regioner med fokus på:

• Kommuner och regioner i sociala medier – presentation av årets rapport.
• Kommunikativa lärdomar i samband med Corona,
erfarenheter och goda exempel från kommuner och regioner.

Läs mer och boka »

RELATERAT INNEHÅLL


Skriv en kommentar/fråga

Kommentera gärna! Skriv "anonym" i namnfältet om du vill vara anonym. Din e-post blir inte synlig för andra än bloggens administratörer. Vi förhandsgranskar alla kommentarer, därför kan det ta en stund innan din kommentar blir synlig. Olämpliga kommentarer (kränkningar, spam o.dyl) publiceras inte.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.